Resultaten voor zonnebank

zonnebank
 
Zonnebanken NVWA.
De NVWA controleert of zonnestudio's' zich houden aan de maximum straling van zonnebanken, de leeftijdsgrens van 18 jaar en de verplichte informatie aan gebruikers. Meld klacht na gebruik zonnebank. Consument: meld onveilig product bij de NVWA via 0900-03 88 gebruikelijke belkosten.
zonnebank.
wij raden mensen jonger dan 18 jaar het gebruik van een zonnebank af. cosmetische producten, zoals parfums en make-up, kunnen in combinatie met ultraviolet licht een huidreactie veroorzaken. Verwijder daarom altijd sieraden, cosmetica en parfum voor u gebruik maakt van een zonnebank.
Dermatoloog: Een zonnebank is nog slechter dan de zon RTV Noord.
Dermatoloog: Een zonnebank is nog slechter dan de zon. Dematoloog Petra Harms Foto: RTV Noord. Peter Huijgens van het Integraal Kankercentrum Nederland IKNL pleitte dinsdagmorgen in het AD voor het afschaffen van zonnebanken. Een zonnebank is inderdaad nóg slechter dan de zon, beaamde Petra Harms in de studio van NoordVandaag.
Zonnebank DeMIX Fitness Leefstijl.
Gaat je huid prikken of jeuken, wacht dan niet tot de timer afgaat, maar ga onder de zonnebank vandaan. Verwijder cosmetica en indien mogelijk sieraden voor het zonnen. Als je een huidaandoening hebt, vraag dan eerst je arts of je gebruik kunt maken van de zonnebank.
Zonnebank Verantwoord zonnen Vitamine D Zwaluwhoeve.
Wil je het gehele jaar genieten van een mooie, bruine huid? Dat kan tijdens je dagje wellness! Maak nu heel voordelig gebruik van de zonnebank tijdens je bezoek aan ons resort. Werkt ontspannend en geeft het lichaam een mooi kleurtje. Zonnebank uitgerust met veilige lampen.
Zonnebank / snel bruiner Zwembad Den Helder Doesburg.
Krause van het universiteitsziekenhuis Benjamin Franklin in Berlijn heeft onderzoek uitgevoerd naar de positieve effecten van zonlicht op hart en vaatziekten. De kans op trombose, hartaanvallen en beroertes is vele malen minder wanneer men verantwoord gebruik maakt van de zonnebank!
Zonnebank Sportfondsen Wageningen.
Tevens biedt deze ruimte u de mogelijkheid vooraf of nadien even lekker te douchen om daarna uw dagelijks programma te vervolgen. 1 x zonnebank 15 min. 6 x badenkaart 6 maanden geldig 2450., 12 x badenkaart 12 maanden geldig 4900.,
Hoe slecht is de zonnebank? KWF Kankerbestrijding.
Is de zonnebank echt zo slecht? Of de straling nu komt van de zon of uit de zonnebank, het beschadigt je huid. Elke keer dat je onder de zonnebank gaat, wordt je huid in een korte tijd blootgesteld aan een grote dosis uv-licht.
Zonnebank Sportcomplex Koning Willem-Alexander.
Bij ons ben je in 12 minuten weer fris, fruitig en ga je naar buiten met een kleurtje op de wangen! Voor actuele informatie omtrent maatregelen en activiteiten klik hier. In het weekend zijn de sauna en zonnebank tot nader order maar tot 1300: geopend!

Contacteer ons