Op zoek naar eigen chat website maken?

eigen chat website maken
 
Live Chat op je WordPress-website: klantenservice en sales via live chat.
Er zijn veel verschillende tools voor het toevoegen van Live Chat op je website. Veel van deze tools hebben een gratis versie met beperkte features. Wij gebruiken zelf Tidio, omdat deze gratis is tot drie gebruikers en ook gratis apps heeft voor Mac, PC, Android en iOS. Zo heb ik de Mac-app altijd op de achtergrond aan staan als ik aan het werk ben, zodat ik direct een notificatie krijg als een bezoeker iets wil vragen. Om Tidio op je WordPress-site te installeren, hoef je alleen maar een account aan te maken op de website van Tidio en vervolgens een stukje code aan je WordPress-site toe te voegen.
LiveChat Pro Live chat uitbesteden Leider in managed live chat services.
Wij geloven zo sterk in onze kwaliteit dat wij garanties op beschikbaarheid en responstijden met boeteclausules leveren. Huur een chat team voor uw website in. Uw klanten zitten al op uw site. Waarom staat niemand ze te woord? Live chat uitbesteden. Voor wie doen wij dit? Autodealers en importeurs. Reclame en marketingbureaus. Totaal aantal klantinteracties tot nu toe.: Tevredenheid chattende bezoekers afgelopen maand.: Gemiddelde responstijd afgelopen maand.: Inzicht in alle chatstatistieken en verslagen. Wat doen wij? Het bemannen van live chat. Op zoek naar capaciteit? Of de juiste vaardigheden? Besteed live chat aan ons uit. Live chat training. Wilt u liever uw eigen personeel inzetten? Bereid ze dan goed voor en neem onze live chat training af. Implementatie en consultancy. Live chat is meer dan een stukje code plakken. Het draait ook om business rules, integratie met uw systemen en A/B testing. Wat zeggen onze klanten? Met LiveChat Pro kunnen we onze internationale websitebezoekers beter en sneller van dienst zijn. Dit maar liefst 7 dagen per week, bijna 24 uur per dag en in 4 verschillende talen! LiveChat Pro stelt bezoekers in onze webshop in staat om met ons bedrijf contact te hebben tijdens maar ook buiten kantoortijden.
Chatfunctie wordpress. Een gratis chat op je webiste, of toch een betaalde live chat service?
Echter zitten hier wel een behoorlijke beperking aan. Deze beperking heeft te maken met de bereikbaarheid van de live chat die je met dit soort plug ins aanbiedt. Je hebt de keus gemaakt om te willen chatten met jouw doelgroep. Dit betekent dat je er dan ook wel moet zijn voor jouw doelgroep, want zodra zij de chatfunctie ontdekken op jouw website, willen ze hier natuurlijk ook wel gebruik van kunnen maken.
Chats starten en vastmaken Office-ondersteuning.
De chat wordt weergegeven in de lijst Vastgemaakt. Opmerking: U kunt maximaal 15 chats vastmaken. Als u een chat wilt losmaken, selecteert u Meer opties Losmaken. Wilt u meer zien? Chatten in Microsoft Teams. Chat starten in Teams. Een chat in Teams verbergen, dempen of vastmaken.
Live chat op je website Direct aan de slag Watermelon.co.
Je eigen live chat. Door middel van de live chat van Watermelon kun je potentiële klanten helpen op het moment dat ze het nodig hebben. Live chat is voor de klant extra service en voor jouw bedrijf een middel om de betrokkenheid te bevorderen en kennis te vergaren waar de klant vastloopt. Kom in contact met bezoekers die op dit moment jouw website bezoeken en help hen live!
ChatPlezier chatbox aanmaken Gezellig chatten of registreer je eigen gratis chatbox.
Vul hieronder de gewenste naam in van je eigen chatbox. Kopieer de HTML code naar je website en je hebt je eigen chatbox. Maak mijn Chatbox. chatbox aanmaken met Radio. Om een chatbox aan te maken met je radio onderin klik dan hieronder.
Chat met Fier.
We kunnen je ook helpen zonder dat we weten wie je bent. 4 maart 2019. Hoe werkt de chat? Je kunt inloggen met een nickname en een wachtwoord. Als je bent aangemeld, kun je direct anoniem chatten met één van onze hulpverleners. Je hebt ook de mogelijkheid om een account aan te maken met inloggegevens. Hiermee kun je chatgesprekken en informatie teruglezen. Je staat er niet alleen voor. Onze chathulpverleners zijn er voor je, bijvoorbeeld als je te maken hebt met de volgende problemen.:
Waarom een chat op je website zo belangrijk is.
Door geen gebruik te maken van een livechat, riskeren bedrijven niet alleen het verlies van klanten aan concurrenten, maar ook de mogelijkheid om behoeften te achterhalen van het meest uitgesproken deel van de samenleving, mensen van 18 tot 34. Onderzoek van Retail Research uit 2014 toont aan dat vanaf 2020 30 procent van alle retail-aankopen door millennials mensen geboren tussen 1981-2000 wordt gedaan. Deze groep mensen is opgegroeid met het internet als primair communicatiemiddel en verwacht van bedrijven dat zij dit ook doen. Deze groep mensen zal alleen maar stijgen ten opzichte van de mensen die de voorkeur geven aan traditionele communicatiemiddelen zoals telefonie. 6 voordelen van live-chat. Efficiënter dan een call-center. Klanten chatten graag! Daling van de kosten. Zorg ervoor dat mensen gaan chatten. Bezoekers die chatten zijn 45, keer waardevoller dan bezoekers die niet chatten. Dus kies je voor livechat, doe het dan goed en zorg dat mensen gaan chatten! Project77 kan je helpen aan een eigen chat op je website en een dashboard waarin je je chats kan managen.
Gratis chatroom of shoutbox op je site, een overzicht van online chatrooms en shoutboxen die je op je site kunt plaatsen.
FrenchKiss Free Chat: een goede gratis chatroom voor de wat kleinere sites. Er kunnen maximaal tien mensen tegelijk in de chatroom en er wordt ook reclame getoond. Wel kun je ongewenste gasten uit de chatroom verwijderen. Via een shoutbox kunnen bezoekers op eenvoudige wijze snel een bericht achterlaten op je site. Een shoutbox heeft meestal niet alle mogelijkheden van een echte chatroom. De shoutbox wordt vaak gentegreerd in een website met behulp van een iframe of JavaScript code. Op de onderstaande sites kun je een gratis shoutbox aanmaken. Webhelpje: de kleuren en het lettertype zijn aan te passen, berichten kunnen gewijzigd en verwijderd worden en je kunt instellen hoeveel berichten er standaard getoond moeten worden. Ook wordt de datum van schrijven genoteerd en kan je gebruik maken van een woordenfilter.

Contacteer ons