Meer resultaten voor cursus

cursus
 
Den Haag Cursus Weet wat je besteedt.
Hulp bij schulden. Cursus Weet wat je besteedt. In de cursus Weet wat je besteedt leert u beter met uw geld om te gaan. U krijgt inzicht in uw financiële situatie en leert een overzicht van alle inkomsten en uitgaven te maken.
Cursus leren omgaan met geld Gemeente Purmerend.
Cursus leren omgaan met geld. De cursus Leren omgaan met geld zorgt ervoor dat mensen zich financieel beter kunnen redden en om te voorkomen dat zij verder in de problemen komen. De cursus is voor iedereen die moeite heeft met het omgaan van geld of al financiële problemen heeft.
VCA Cursus VCA Basis, VCA-VOL en VIL-VCU. Inclusief VCA examen.:
Uit onze ongekende hoge slagingspercentages blijkt dat studeren voor VCA met interactieve e-learning modules vele malen effectiever is dan conventionele leermethodes zoals deelnemen aan een klassikale sessie. De theorie in de e-learning modules sluit naadloos aan op het officiële VCA examen dat inbegrepen is in het cursuspakket.
Cursus Ziekteleer, praktische Opleiding Medisch Coderen Kiwa.
De cursus is bedoeld voor medewerkers voor wie de basiskennis van ziekten en daarmee samenhangende oorzaken, verschijnselen en gevolgen van belang is. Medewerkers van de afdeling medische administratie/registratie/secretariaat, medewerkers van poliklinieken, en andere medewerkers in ziekenhuizen, verpleeghuizen, psychiatrische instellingen, zorgverzekeraars, etc.
4-daagse Cursus Balans Stabiliteit TIGRA Fysiotherapie Heerenveen.
De 4-daagse cursus wordt gegeven bij TIGRA Fysiotherapie in Heerenveen mits anders aangegeven. Met een groepje op een andere locatie is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden. De balans en stabiliteitstraining is voor een brede patiëntengroep toepasbaar.
Gratis cursus Neurolinguïstisch programmeren NLP.
Gratis cursus Neurolinguïstisch programmeren NLP. Learnit biedt deze cursus NLP gratis aan als downloadbare PDF. U kunt natuurlijk ook bij ons onder begeleiding een meer omvattende cursus NLP volgen waarbij een trainer naast de belangrijke basisprincipes de fijne kneepjes van het onderwerp laat zien.
Cursus over alcohol en verkeer EMA CBR.
De cursus betaalt u zelf en bestaat uit twee delen. De vaste kosten voor het opleggen van de cursus opleggingskosten en de kosten voor de cursus zelf uitvoeringskosten. U ontvangt de facturen voor de opleggingskosten en de uitvoeringskosten per post.
MUS-cursus Sovon.nl.
Tellen voor MUS is vrij eenvoudig, zeker na het volgen van de cursus. Deze cursus kan ook als avondvullende lezing worden gegeven. Deze cursus bestaat uit een theorieavond en eventueel een praktijkochtend. Tijdens de theorieavond maken de cursisten kennis met MUS.
bol.com A Course in Miracles Een Cursus in Wonderen ebook, Dr. Helen Schucman Scribe.
De cursus richt zich dus op het helen van relaties en waardoor ze heilig. De Tekstboek' presenteert de theorie van de cursus en heeft ingebouwd in zijn studie van de ontwikkeling van de ervaring van vergeving, dat is de Cursus doel voor de student.

Contacteer ons